Eftersom jag nu övergivit LCHF eftersom allt fett står mig långt upp i halsen och att min mage och galla (eller brist på gallblåsa) inte uppskattar fettet så har jag nu börjat smyga in lite mer kolhydrater i min kost. Jag undviker oftast potatis, ris och pasta men äter mer fullkornsbröd och knäcke.
Jag bakade tekakor i helgen och de blev såååå goda. Imorse åt jag 1/2 tekaka med keso, gurka och paprika.
Och en kopp kaffe.
Receptet på brödet:
http://www.kokaihop.se/recept/tekakor-med-grahamsmjol
Jag la till lite solrosfrön.
Nu lite lunch. Ha de gott!
Kram Åsa
Länken till tekakor fungerar inte.
Tack för supermysig och nyttig läsning.
GillaGilla
Får inte ordning på länken via mobilen. Får testa med datorn senare. Har dock skrivit ut länken så den går att kopiera.
GillaGilla